- Foto: Youplay

Usain Bolt bjöd OS-publiken på en imponerande överraskning

Usain Bolt vann tre guld under OS i Rio. Och innan han tackade för sig så passade han på att visa att han även har andra talanger.


Usain Bolt avslutade sitt OS-deltagande med att skriva historia. Jamaicanen har bekräftat att han gjorde sitt sista OS i Rio, och avslutade med att vinna guld i 100 meter, 200 meter och 4x100 meter.

För det tredje olympiska spelet i rad.

Men bjussig som han är bjöd förstås Bolt OS-publiken på något speciellt. Innan han lämnade arenan passade han på att visa upp sina färdigheter i spjutkastning. Och även här visar det sig att han är något av en talang.

Bolt kastade 56 meter, visserligen 34 meter från de 90 meter som krävdes för att vinna ett OS-guld i grenen, men för någon som har krutet i benen får vi säga att det ändå var ganska imponerande.

Den sämsta kvinnan kastade 57,7 meter.

Se kastet i spelaren ovanför.

Och du har väl inte missat Bolts flickväns fina hyllning till guldhjälten?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att du kan kasta 56 meter?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.