Här är 3-åringen som kan möta Zlatan i derbyt

- 19/09/2016, 11:56 -

Det här är ett riktigt litet bollgeni och nu har engelska storklubben hört av sig.

När du är tre år har du inte så mycket koll på livet. Det mesta handlar om lek och kanske finns det en boll med i leken.

För treåringen Jazon Lal i Manchester är leken allvar redan nu, detta efter att mamma Joanne Radcliffes lagt ut en video med sonen på Facebook. I klippet tricksar Jazon med en boll och tämligen omgående hörde Manchester City av sig och ville ha ett snack med den begåvade lille killen.

Mamma Joanne och Jazons bror spelar fotboll varje dag men mamman trodde aldrig att proffsklubben skulle höra av sig. Till Daily Mail säger hon att hon först trodde det var ett skämt när klubbens talangscout ringde.

Familjen har alltid varit fans av konkurenterna Manchester United men efter samtalet från City bytte hela familjen snabbt favoritklubb.

Om nu Zlatan håller ut i Manchester United och håller sig på topp i si så där 16-17 år till så kanske vi får se ett derby med lille Jazon och den store svensken!
Förra veckan avslöjade dock Zlatan att det förmodligen inte blir just United som blir hans sista klubb i karriären. När han slutar lira kan han ju alltid åka runt och visa upp sina feta tatueringar istället.

För oss vanliga dödliga utan supertalang i just fotboll så finns ju alltid FIFA 17. På Prisjakt hittar du spelet till bäst pris!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.