En ex-allsvensk spelare sitter häktad misstänkt för bland annat våldtäkt.
En ex-allsvensk spelare sitter häktad misstänkt för bland annat våldtäkt. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN

Ex-allsvensk spelare häktad för våldtäkt – har meriter från U21-landslaget

Den före detta fotbollspelaren sitter häktad misstänkt för våldtäkt och grov kvinnofridskränkning.


Den före detta fotbollsspelaren och U21-landslagsmannen sitter häktad och är på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt och grov kvinnofridskränkning. Våldtäkten ska ha ägt rum den 1 oktober och den ex-allsvenska spelaren nekar till brott, skriver Aftonbladet.

Om han döms för våldtäkten och grov kvinnofridskränkning så kan han dömas till två års fängelse enligt Aftonbladet som tagit del av Svea Hovrätts protokoll.

Aftonbladet skriver också att domstolen fält mannen för vårdslöshet i trafik, rattfylleri och ringa narkotikabrott efter att ha ertappats vid två olika tillfällen i januari i år. Då fick han dagsböter, 190 á 50 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.

Fixade poäng med sena drömträffen

igår 21:14
Topptippade Linköping och Häcken delade på poängen efter att Linköpings Michelle De Jongh fått drömträff i sista minuten i det damallsvenska mötet. Det kändes jävligt bra, säger De Jongh.