Bilden på Ronaldo får internet att smälta – här är fina anledningen

- 21/10/2016, 20:53 -
Ronaldo skänker pengar till bröstcancerforskningen.

Ronaldo skänker pengar till bröstcancerforskningen.

Instagram

Cristiano Ronaldo skänker pengar till viktig forskning.

Cristiano Ronaldo har haft en intensiv vecka. Bara för några dagar sedan fick han väldigt mycket kritik för en bild han la upp på sin Instagram. Nu har det vänt och han får nu istället en massa beröm för en bild som stjärnan la upp på torsdagen.

Bilden visar hur Ronaldo och sonen Cristiano Ronaldo Jr ligger i soffan och myser. Över dem har de en stor rosa filt med vad som ser ut som en avbildning av Real-stjärnan.

Visst är bilden söt bara som den är, men det är bildens innebörd och stjärnans tillhörande text som fått personer att smälta. Ronaldo skriver att en summa från försäljningen av filten kommer skänkas till bröstcancerforskningen.

Bilden har fått över 13 000 kommentarer och över 1.8 miljoner likes. Berömmet mot portugisen har öst ner bland kommentarerna. En person skriver "du är bäst" medan en annan skriver "du är en superpappa".

En användare skriver också att hen köpt en filt "placerade just min order. Ser fram emot en varm vinter. Älskar dig CR7."

Bra gjort Ronaldo!

Det är dock inte första gången som Ronaldo gör något fint. Nyligen spreds ett klipp där han är som vilken förälder som helt och agerar bollkalle åt sin sons fotbollslag.

Han har även skänkt pengar till sin hemstad när staden stod i lågor.

Borde fler idrottsstjärnor bidra med pengar?