Tennisproffset klädde ut sig till Kim Kardashian – fansen fullkomligt älskar det

- 01/11/2016, 17:47 -
Genie Bouchard klädde ut sig till Kim Kardashian på Halloween.
1 av 4

Genie Bouchard klädde ut sig till Kim Kardashian på Halloween.

Instagram

Fansen älskade det.
2 av 4

Fansen älskade det.

Instagram

Och det förstår vi.
3 av 4

Och det förstår vi.

Instagram

Visst blev de lika?
4 av 4

Visst blev de lika?

Instagram

Tennisstjärnan Genie Bouchard klädde ut sig till Kim Kardashian på Halloween och visade upp hur många strumpor det krävs för att få Kims bröst.

Halloween var populärt bland idrottsstjärnorna. Bland annat klädde Cristiano Ronaldo ut sig och visade upp sin outfit på Instagram.

Ronaldo i all ära men den som nog gjorde störst succé var tennisstjärnan Genie Bouchard som klädde ut sig till Kim Kardashian.

Med hjälp av Instagram visade hon upp sin förändring med ett collage på Kim och henne.

Kan du se vem som är vem?

Eftersom Kim är en ganska kurvig kvinna fick Genie kämpa en hel del för att lyckas med sin utklädnad. Det visade hon också upp på Instagram.

Genie gjorde stor succé och filmen har setts över 250 tusen gånger. Hennes fans har även bombarderat hennes kommentarsfält med hälsningar om att hon är bäst. En person skriver "bara så roligt och så är du sjukt snygg" en annan skriver "här träffade du rätt och det är därför du är nummer ett i mina ögon".

En annan person som har ett roligt Instagram-konto är rumpmodellen Suzy Cortez som nyligen samarbetade med det ryska fotbollslandet och visade glatt upp det.

Glöm inte att ladda ner vår app, det kan du göra här.

Blev hon lik Kim Kardashian?