Besviken bodybuilder slår ner domaren och visar sin penis

Den här killen är verkligen en dålig förlorare.


Kroppsbyggare och bodybuilders är en släkte för sig. Nyheter24 har tidigare berätta om The Beast, Jens Dalsgaard från Danmark som inte bara har gigantiska muskler utan också tatueringar över hela kroppen. Hint: du måste se honom för att fatta det sjuka.

Giannis Magos en annan bodybuilder som kommer från Grekland. De senaste dagarna har han hamnat i hetluften. Tyvärr inte på grund av sin vältränade kropp, utan för att han tydligen är en riktigt dålig förlorare.

Det var under IFBB Diamond Cup i Athen för några dagar sedan som greken tappade fattningen efter att han hamnat på andra plats.

Istället för att hålla besvikelsen inom sig lappade han till en av domarna, välte flera bord och avlutade det hela med att visa sin penis. Japp, han drog ner sin lilla badbyxa och visade hela härligheten.

Domaren som flög i golvet är välkänd i kroppsbyggarkretsar, Armando Marquez, och mannen som fick se Giannis penis i närbild var ingen mindre än presidenten för International Federation of Bodybuilding and Fitness, Dr Rafael Santonja, skriver brittiska Metro.

Vi kan väl gissa att Giannis Magos får någon for av straff efter det här utbrottet.

Om du nu funderar på att bli kroppsbyggare, då måste du testa bröstmjölk. Tydligen är det senaste trenden bland bodybuilders.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.