Torsdag 28 Okt
Stockholm

Besviken bodybuilder slår ner domaren och visar sin penis

Den här killen är verkligen en dålig förlorare.

Kommentera (51)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kroppsbyggare och bodybuilders är en släkte för sig. Nyheter24 har tidigare berätta om The Beast, Jens Dalsgaard från Danmark som inte bara har gigantiska muskler utan också tatueringar över hela kroppen. Hint: du måste se honom för att fatta det sjuka.

Giannis Magos en annan bodybuilder som kommer från Grekland. De senaste dagarna har han hamnat i hetluften. Tyvärr inte på grund av sin vältränade kropp, utan för att han tydligen är en riktigt dålig förlorare.

Det var under IFBB Diamond Cup i Athen för några dagar sedan som greken tappade fattningen efter att han hamnat på andra plats.

Istället för att hålla besvikelsen inom sig lappade han till en av domarna, välte flera bord och avlutade det hela med att visa sin penis. Japp, han drog ner sin lilla badbyxa och visade hela härligheten.

Domaren som flög i golvet är välkänd i kroppsbyggarkretsar, Armando Marquez, och mannen som fick se Giannis penis i närbild var ingen mindre än presidenten för International Federation of Bodybuilding and Fitness, Dr Rafael Santonja, skriver brittiska Metro.

Vi kan väl gissa att Giannis Magos får någon for av straff efter det här utbrottet.

Om du nu funderar på att bli kroppsbyggare, då måste du testa bröstmjölk. Tydligen är det senaste trenden bland bodybuilders.

Kommentera (51)
Kopiera länk
Dela