Sätt den bästa bildtexten – vinn 100 000 kronor

Floyd Mayweather Jr hånar Conor McGregor på Instagram och ger nu sina fans en möjlighet att vinna 100 000 kronor om de hjälper honom.


Trots att Floyd Mayweather Jr lagt handskarna på hyllan så har det under en längre tid spekulerats om att han ska ställas mot Conor McGregor i en boxningsmatch. Spekulationerna ökade också när UFC-stjärnan McGregor nyligen fick sin boxningslicens i Kalifornien.

De båda har även under en längre tid skickat pikar till varandra och stämningen mellan de båda har varit långt ifrån mysig. Nu har Mayweather höjt nivån på det hela genom ett inlägg på sin Instagram med ett rejält hån och där du kan tjäna lite snabba pengar.

Under torsdagen la han upp ett klipp på när McGregor slåss mot Nate Diaz och förlorar. Till slut dyker Mayweathers ansikte upp i rutan där han bland annat hånler åt den slagne irländaren. Och nu vill den förre detta boxningsstjärnan att hans fans ska skriva en bildtext till klippet. Den bästa vinner cirka 100 000 kronor.

Klippet har redan fått 115 000 kommentarer och tävlingen pågår fram till måndagen den 19 december. 100 000 kronor kan ju sitta bra under juletiderna så du borde kanske ta chansen.

Du kanske också vill se en annan bild som Mayweather lagt upp på sin Instagram. En bild som fick alla att haka upp sig på en detalj.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Relaterat
Senaste nytt

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar mest i IFK Göteborg

Wiktor Nilsson i målform när Djurgården vann

1 timme sedan
Hemmalaget Djurgården tog hem de tre poängen efter seger mot Björklöven i Hockeyallsvenskan. 5-3 (1-0, 1-1, 3-2) slutade matchen på fredagen.

Nybro vann mot Tingsryd på hemmaplan

1 timme sedan
Nybro vann hemma mot Tingsryd i Hockeyallsvenskan. Matchen på fredagen slutade 4-1 (0-0, 4-1, 0-0).

Östersunds IK vann mot Bik Karlskoga på bortaplan

2 timmar sedan
Östersunds IK vann borta mot Bik Karlskoga i Hockeyallsvenskan. Matchen på fredagen slutade 2-4 (1-1, 0-1, 1-2).

Brynäs segrare hemma mot AIK

2 timmar sedan
Brynäs besegrade AIK på hemmaplan i fredagens första match i Hockeyallsvenskan. 5-2 (2-0, 2-1, 1-1) slutade matchen.

Atlethic Bilbao segrade mot Alaves på bortaplan

2 timmar sedan
Atlethic Bilbao vann fredagens match borta mot Alaves i La Liga i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2-0.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.