Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
87
reaktioner idag

Sätt den bästa bildtexten – vinn 100 000 kronor

Floyd Mayweather Jr hånar Conor McGregor på Instagram och ger nu sina fans en möjlighet att vinna 100 000 kronor om de hjälper honom.

Floyd Mayweather Jr ger nu sina följare på Instagram chansen att kamma hem 100 000 kronor.

Trots att Floyd Mayweather Jr lagt handskarna på hyllan så har det under en längre tid spekulerats om att han ska ställas mot Conor McGregor i en boxningsmatch. Spekulationerna ökade också när UFC-stjärnan McGregor nyligen fick sin boxningslicens i Kalifornien.

De båda har även under en längre tid skickat pikar till varandra och stämningen mellan de båda har varit långt ifrån mysig. Nu har Mayweather höjt nivån på det hela genom ett inlägg på sin Instagram med ett rejält hån och där du kan tjäna lite snabba pengar.

Under torsdagen la han upp ett klipp på när McGregor slåss mot Nate Diaz och förlorar. Till slut dyker Mayweathers ansikte upp i rutan där han bland annat hånler åt den slagne irländaren. Och nu vill den förre detta boxningsstjärnan att hans fans ska skriva en bildtext till klippet. Den bästa vinner cirka 100 000 kronor.

CAPTION THIS! Best caption wins $10,000.00. The winner will be announced on Monday, Dec 19. Stay tuned ! #TMT

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Klippet har redan fått 115 000 kommentarer och tävlingen pågår fram till måndagen den 19 december. 100 000 kronor kan ju sitta bra under juletiderna så du borde kanske ta chansen.

Du kanske också vill se en annan bild som Mayweather lagt upp på sin Instagram. En bild som fick alla att haka upp sig på en detalj.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Floyd Mayweather gör dig avundsjuk – här visar han upp sin enorma rikedom