Sätt den bästa bildtexten – vinn 100 000 kronor

Floyd Mayweather Jr hånar Conor McGregor på Instagram och ger nu sina fans en möjlighet att vinna 100 000 kronor om de hjälper honom.


Trots att Floyd Mayweather Jr lagt handskarna på hyllan så har det under en längre tid spekulerats om att han ska ställas mot Conor McGregor i en boxningsmatch. Spekulationerna ökade också när UFC-stjärnan McGregor nyligen fick sin boxningslicens i Kalifornien.

De båda har även under en längre tid skickat pikar till varandra och stämningen mellan de båda har varit långt ifrån mysig. Nu har Mayweather höjt nivån på det hela genom ett inlägg på sin Instagram med ett rejält hån och där du kan tjäna lite snabba pengar.

Under torsdagen la han upp ett klipp på när McGregor slåss mot Nate Diaz och förlorar. Till slut dyker Mayweathers ansikte upp i rutan där han bland annat hånler åt den slagne irländaren. Och nu vill den förre detta boxningsstjärnan att hans fans ska skriva en bildtext till klippet. Den bästa vinner cirka 100 000 kronor.

Klippet har redan fått 115 000 kommentarer och tävlingen pågår fram till måndagen den 19 december. 100 000 kronor kan ju sitta bra under juletiderna så du borde kanske ta chansen.

Du kanske också vill se en annan bild som Mayweather lagt upp på sin Instagram. En bild som fick alla att haka upp sig på en detalj.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.