Den brasilianska fotbollsklubben Gaucho sparkade fyra spelare efter sexfilm.
1 av 2
Den brasilianska fotbollsklubben Gaucho sparkade fyra spelare efter sexfilm. - Foto: TT
Sparkade fotbollsspelare.
2 av 2
Sparkade fotbollsspelare. - Foto: TT

Sparkas efter gruppsex i omklädningsrummet: "För äckligt"

Fyra fotbollsspelarna spelade in en sexfilm i lagets omklädningsrum vilket fick klubbpresidenten Gilmar Rosso att se rött.


Fyra spelare i den brasilianska fotbollsklubben Gaucho sparkades med omedelbar verkan efter att en sexfilm spreds där spelarna utför sexuella handlingar på varandra i omklädningsrummet.

Klubbpresidenten tillika professor i sociologi, Gilmar Rosso fördömde spelarnas beteende direkt efter att han sett filmen.

– Efter att jag startat filmen så tog jag bort den direkt. Det såg för äckligt ut för mig, säger Rosso i en intervju som The Sun rapporterar om. 

På videon som filmades inifrån klubbens omklädningsrum ser man hur en av spelarna utför sexuella handlingar på två av lagkamraterna samtidigt som den fjärde filmade det hela med sin mobil.

Efter att spelarna sparkats från klubben har president Rosso fått hård kritik och anklagats för att vara homofob. Men detta förnekar klubbpresidenten och slår ifrån sig kritiken. 

– Redan från början av säsongen så visste alla i laget vad påföljden för såna här händelser skulle vara, alla visste att filmer eller bilder från omklädningsrummet inte fick spridas. Beslutet har inget att göra med att filmen hade homosexuella inslag. Tänk er vad som hade hänt när de hade gått in på planen. Vad de skulle fått höra, säger han och fortsätter:

– Av vad jag vet så är inte de här tre spelarna homosexuella, men nu skulle de ha behövt bevisa för alla att de inte var det.

Klubben spelar i Campeonato Gaucho Serie B - den tredje högsta ligan i delstaten Rio Grande do Sul, Brasilien.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det fel att sparka spelarna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

2 timmar sedan

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.