TV-profilens skräckkväll på Stureplan: "Blev medvetslös"

Ellinore De Silva, föll ihop medvetslös efter ett besök på en nattklubb på Stureplan i helgen.


Ellinore De Silva känner vi igen från programmet Playmakers som handlar om sex kvinnor som har förhållanden med svenska hockeyproffs i Nordamerika. Ellinor själv är tillsammans med Nashville Predators-stjärnan Pontus Åberg, och hon befinner sig i skrivande stund i Stockholm på semester.

Under helgen spenderade TV-profilen en kväll ute i goda vänners lag. En kväll som skulle sluta i skräck.

"Jag tror jag blev drogad"

Under kvällen befann sig Ellinor ute på en nattklubb i centrala Stockholm. Sällskapet hade ätit middag och hon hade druckit omkring två glas vin. Sedan small det till.

– Jag började känna mig väldigt yr. Det kändes som att jag svävade mellan liv och död. Det var det sjukaste jag har varit med om i hela mitt liv, säger hon till Expressen.

Det hela slutade med att profilen fick hjälpas in i en bil av sina vänner där hon sedan spydde och blev medvetslös.

I efterhand misstänker De Silva att en man som rörde sig kring henne och hennes vänner inne på klubben ska ha drogat henne. 

– Jag kommer nog att göra en polisanmälan. Men i går mådde jag så dåligt, jag hade något slags avtändning. Jag spydde trettio gånger, grät och hade dödsångest. Det kändes som att jag höll på att dö. Det var det jag skrek också: “Jag håller på att dö”, säger De Silva.

Varnar andra

Ellinor har nu gått ut med ett instagraminlägg där hon varnar andra och säger att man aldrig ska ta emot en drink ute från någon främmande person.

– Hade jag inte haft mina vänner där så hade killen som drogat mig tagit med mig hem och försökt vad som helst. Ta hand om varandra där ute och lita inte på någon, säger hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!