Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4161
reaktioner idag

Årets höjdpunkt är här – Media-SM är tillbaka

Nu är det dags att visa vilka som lirar bäst fotboll i Mediesverige. Och likt förra året får vi se en gammal stjärna på plats.

Som medievärlden har väntat. För en dag slipper vi tänka på att skriva artiklar, sälja natives eller banners. Nu är det dags att visa vilka som är bäst på det som faktiskt är viktigt här i livet. 

Nämligen fotboll. 

Den sjunde september är det dags för Media-SM på Lidingö IP. Förra året vann Jc Decaux med en viss Premier League-spelare i form av Anders Limpar i laget (fusk?). 

Titta bara på det här målet från hans tid i England och Arsenal. Faktum är också att Limpar gjorde nästan ett identiskt mål i finalen under Media-SM 2016. Ögongodis! 


– Det finns ju två sidor av ett mynt men är det inte otroligt kul att få möta en spelare som har VM-brons och spelat i PL? Hur många får den äran? säger turneringsansvarige Rutger Lindquist när Nyheter24 får tag på honom.

Det stämmer, vi på Nyheter24 var nog bara lite besvikna över att vi inte gjorde ett enda mål under turneringen, vilket är helt sjukt väl? 

– Ja, det är helt sjukt. Att Patrik Sandberg och Douglas Roos, dessa framgångsrika, snygga människor med enorma vinnarskallar inte mäktade med ett endaste mål förblir en gåta...

Kan du avslöja om vi får se några andra stjärnor likt förra året? 

– Jag har inte fått in laguppställningarna från alla lag ännu, men ett rykte är ju att Bojan Djordic kommer dyka upp som en frisk fläkt med sin ambition och drivkraft att vilja vinna.

Sist men inte minst. Kommer vi få se en massa barbröstade människor på Lidingö IP den sjunde september? 

– Det är ju en hel del ögongodis som kommer dyka upp. Vi funderar på att sätta upp ett Tinder-konto och sända live... Då kommer det komma många damer till Lidingö IP, avslutar Rutger. 

Turneringen avgörs alltså den sjunde september på fina Lidingö IP och anmälda lag än så länge är OMD, Jc Decaux, Nyheter 365, Nyheter24, Expressen, Commercial Sports, Trade in Sport, PHD och Academin. 

Nyheter24 är väldigt laddade och utkräver revansch från förra årets debacle.