Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ola Toivonen: "Jag har alltid kontakt med Bosse Andersson"

- 06/10/2017, 13:03

TT

I våras ryktades Ola Toivonen till Djurgården. Inför matchen mot Luxemburg ställde Nyheter24 återigen frågan om en allsvensk flytt.

Nyheter24 var på plats på Friends Arena för att kolla läget med spelarna inför lördagens viktiga match mot Luxemburg. Ett världsmästerskap i Ryssland ligger nu Sverige nära till hands, men det är uppenbart att ingen vill förhasta sig, utan det är tre poäng som gäller mot Luxemburg.

– Det är matchen mot Luxemburg som vi har valt att lägga fokus på nu, varenda löpsteg och varenda träning vi gör är för att vinna mot Luxemburg. Jag bryr mig inte hur vi vinner eller med hur mycket, så länge vi vinner. Sen åker vi till Amsterdam och ser vad förutsättningarna är, säger en harmonisk Ola Toivonen. 

Spelarna verkar överlag väldigt taggade på att gå ut på Friends Arena på fredag. Dem har fått ta del av informationen att Sverige går mot publikrekord inför fredagens drabbning och det höjer absolut motivationsfaktorn. Enligt Ola så hade Sverige aldrig vunnit den viktiga matchen mot Frankrike utan fansens fantastiska stöd.

Inför årets allsvenska storsatsade Djurgården med att ta in Kim Källström och Jonas Olsson. Tidigare hade man även plockat tillbaka Andreas Isaksson och under våren kom spekulationerna om att en flytt för Ola Toivonen till Djurgården. Något han dock dementerade snabbt. 

När Nyheter24 inför landskampen frågade om han ändrat sig blev svaret: 

– Oj, nej det har jag inte tänkt på inom den närmaste framtiden, säger Ola Toivonen till Nyheter24. 

Du har inte haft någon kontakt med Bosse Andersson??

– Jag har alltid kontakt med Bosse. Han är ju alltid på hotellet där borta. Jag springer alltid på honom på något sätt, men inte någon kontakt så som du menar, säger Ola Toivonen med ett gott skratt.

Ola Toivonen medger också, precis som vid tidigare intervjuer, att det han är fortsatt tveksam till att spela på konstgräs. 

Vill du se Ola Toivonen i Allsvenskan?