Onsdag 19 Maj
Stockholm

Bosse Andersson: "Det skar sig inte mellan Djurgården och Sam Johnson"

Sam Johnson skrev på för Vålrengen
Bosse Andersson säger att det är en "svår fråga" Gällande varför Sam Johnson inte gick till Djurgården. Foto: TT montage

I veckans avsnitt av Studio Allsvenskan är Djurgårdens sportchef Bosse Andersson gäst. Ett av de ämnen som diskuteras är varför Sam Johnson inte kom tillbaka till klubben.
– Vi har anfallare just nu, säger Bosse Andersson i Studio Allsvenskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I veckans avsnitt av Studio Allsvenskan är den ständige programledaren Marcus Birro tillbaka för att tillsammans med Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson, sportreporter Philip De Giorgio och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson diskuterar läget i Djurgården. 

Flertalet olika ämnen diskuteras under det cirka en timme långa avsnittet. En fråga som dyker upp är intressant och framförallt oundviklig att inte diskutera när Bosse är på besök. Det vill säga, varför landade inte Sam Johnson i Djurgården istället för Vålrengen? 

Henrik Eriksson inleder diskussionen.

I 08-fotboll pratade dem om att det skar sig med den här spelaren och det är därför han inte kommer tillbaka till Djurgården. Stämmer det?

Nej det är inte min uppfattning i alla fall.

Vad var det som hände då? Varför landade han inte hos er? 

– För det första så är det en svår fråga. Sam Johnson gick till Kina när vi fick bra betalt och han ett väldigt bra kontrakt. Sen vet jag att det har varit lite problem för honom i Kina och om han är klar för Vålrengen, kan jag inte svara på. Är han det? Eller är det spekulation?

Nej det var klart igår.

–  Okej. Jag vet även att det har varit svårt för honom att komma loss och att det har varit en konflikt. Vi har inte varit i kontakt med Sam om en övergång. 

Men varför vill man inte ha tillbaka honom, när man ändå söker en anfallare? 

Vi har anfallare just nu. 

I klippet ovan kan du se diskussionen om Sam Johnson mellan Henrik Eriksson och Bosse Andersson.

Här kan du lyssna på avsnittet i sin helhet som podcast och här kan du se hela avsnittet. 

Borde Djurgården värvat tillbaka Sam?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela