Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ludvig "Brollan" Brolin är 15 år och redan proffs i CS:GO - får specialschema i skolan

Sport | 23/05/2018 17:44

För att få ihop sin karriär och skolan har "Brollan" fått ett specialschema från skolan som innebär tre timmar lektionstid per skoldag.

Förut ville de flesta bli fotboll- eller hockeyproffs och på väggarna hängde det affischer med Foppa eller Zlatan. Nu kan det lika gärna hänga en bild på Counter Strike-profilen Emil "HeatoN" Christensen

En person som säkert hoppas bli nästa stora stjärna är Ludvig "Brollan" Brolin. Killen är endast 15 år men redan professionell CS:GO-spelare. För att få ihop allting har Ludvig efter samråd med skolan, endast tre timmar lektionstid per dag, något som uppmärksammats i esportsajten Fragbites reportage med honom. 

– Från första början var vi tydliga med att han behövde gå i skolan, men nu förstår vi ju att han måste satsa, säger "Brollans" pappa i reportaget. 

Vilken dröm va? Mindre skola, skön pappa och CS:GO proffs. Hela reportaget - där du får höra "Brollans" tankar om framtiden, sin talang och en massa annat, ser du i spelaren ovan.