Özcan Melkemichel pratar ut i podcasten Studio Allsvenskan om anfallssituationen och hans egna kontrakt.
Djurgårdstränaren Özcan Melkemichel gästade Studio Allsvenskan och pratade anfallssituationen i laget. - Foto: TT

Özcan Melkemichel: "Jag vill ha in en anfallare"

Djurgårdstränaren Özcan Melkemichel gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjade han att jakten på en anfallare är i gång och att sökandet började redan innan målskytten Tino Kadewere blev långtidsskadad.


Djurgårdstränaren Özcan Melkemichel gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjar han flera detaljer hur laget ska hantera anfallssituationen efter skadan på Tino Kadewere samt hur hans egna kontraktssituation ser ut och om det finns intresse från andra klubbar. 

På frågan om hur hans kontraktssituation ser ut med laget svarar han: 

– Det känns jättebra, jag är aldrig orolig för min framtid. Vi (han och sportchef Bosse Andersson) har sagt att vi tar det senare med det finns intressen, berättar Özcan i podcasten.

Här kan du höra hela avsnittet med Djurgårdens huvudtränare.

Djurgården IF hittas på fjärde plats i den Allsvenska tabellen inför omstarten efter VM-uppehållet. Första matchen efter uppehållet blir mot topplaget IFK Norrköping. I podcasten pratar huvudtränaren också om stämningen i laget, hur det är att ha fem mittbackar och hur han testat nya formationer för att hitta det rätta spelet. 

Här kan du höra fler avsnitt av Studio Allsvenskan med gäster så som AIK:s sportchef Björn Wesström, Hammarbys mittfältsstjärna Jiloan Hamad och Östersundsmittfältaren Brwa Nouri. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vinner Djurgården SM-guld i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.