Özcan Melkemichel: "Jag vill ha in en anfallare "

- 04/07/2018, 15:55 -

Djurgårdstränaren Özcan Melkemichel gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjade han att jakten på en anfallare är i gång och att sökandet började redan innan målskytten Tino Kadewere blev långtidsskadad.

Djurgårdstränaren Özcan Melkemichel gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjar han flera detaljer hur laget ska hantera anfallssituationen efter skadan på Tino Kadewere samt hur hans egna kontraktssituation ser ut och om det finns intresse från andra klubbar. 

På frågan om hur hans kontraktssituation ser ut med laget svarar han: 

– Det känns jättebra, jag är aldrig orolig för min framtid. Vi (han och sportchef Bosse Andersson) har sagt att vi tar det senare med det finns intressen, berättar Özcan i podcasten.

Här kan du höra hela avsnittet med Djurgårdens huvudtränare.

Djurgården IF hittas på fjärde plats i den Allsvenska tabellen inför omstarten efter VM-uppehållet. Första matchen efter uppehållet blir mot topplaget IFK Norrköping. I podcasten pratar huvudtränaren också om stämningen i laget, hur det är att ha fem mittbackar och hur han testat nya formationer för att hitta det rätta spelet. 

Här kan du höra fler avsnitt av Studio Allsvenskan med gäster så som AIK:s sportchef Björn Wesström, Hammarbys mittfältsstjärna Jiloan Hamad och Östersundsmittfältaren Brwa Nouri. 

Vinner Djurgården SM-guld i år?