Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de 10 bästa spelarna på FIFA 19

- 12/09/2018, 17:19

Snart är det dags för FIFA 19 att komma ut i butikerna och vi alla väntar med spänning. Och som om att det inte var nog med det så släpper nu EA även de tio bästa spelarna i FIFA 19. Nedan hittar du hela listan på de bästa spelaren i FIFA 19.

Snart är det dags för nya FIFA 19 att komma ut i butik och som tidigare år så släpper EA vilka spelare som blir bästa i den nya upplagan. Nyfiken på vilka det är? Nedan hittar du samtliga listade.

Plats 10 – Toni Kroos, Real Madrid

Toni Kroos topp 10
Toni Kroos - Nr 10. Bildkälla: EA sports

Den alltid tillförlitlige Toni Kroos skapar ett lugn för sina medspelare i Real Madrid. Så det är inte så konstigt att han placerar sig på listan som en av de tio bästa spelarna på FIFA 19. 

Plats 9  – David De Gea, Manchester United

David De Gea
David De Gea - Nr 9. Bildkälla: EA sports

Årets målvakt förra säsongen i Premier League och ständigt en målvakt som skapar trygghet för sina medspelare, inte konstigt att David De Gea är med på listan. 

Plats 8 – Luis Suárez, FC Barcelona

Luis Suárez
Luis Suárez - Nr 8. Bildkälla: EA sports

Tillsammans med Messi utgör Luis Suárez antagligen det målfarligaste anfallsparet i världen. Så fort Suárez har bollen i målområdet så darrar motståndarna. 

Plats 7  Sergio Ramos, Real Madrid

Sergio Ramos in game.
Sergio Ramos - Nr 7. Bildkälla: EA sports

En av världens bästa mittbackar när han spelar på sin topp, står inte enbart för ett fint försvarsarbete utan gör även ofta mål.

Plats 6  Eden Hazard, Chelsea

Eden Hazard in game
Eden Hazard - Nr 6. Bildkälla: EA sports

Ryktades lämna Chelsea inför säsongen men blev kvar, och det bör alla fans vara nöjda över. Inte minst om de även gillar att spela FIFA, för där är han en av de bästa spelarna på spelet.

Plats 5 – Kevin De Bruyne, Manchester City

Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne - Nr 5. Bildkälla: EA sports

Ratad av Chelsea gick han till Bundesliga och gjorde succé, återvände till Premier League och Manchester City, och är nu en av de bästa COM i världen. Spelar du City på FIFA så skjut gärna utanför boxen med De Bruyne, garanterat mål.

Plats 4 – Luka Modric, Real Madrid 

Luka in game.
Luka Modric - Nr 4. Bildkälla: EA sports

Succé i fotbolls-VM och en klippa på mittfältet för Real Madrid, en spelare som alla borde fruktan när de möter Real på FIFA 19.

Plats 3 – Neymar, Paris Saint Germain

Neymar in game
Neymar Jr - Nr 3. Bildkälla: EA sports

Neymar gjorde en kontroversiell övergång till PSG 2017 och har snabbt gjort sig till en ledare på planen. Precis vad PSG behövde efter att Zlatan Ibrahimovic lämnade.

Plats 2  Messi, Barcelona

Lionel Messi in game.
Messi - Nr 2. Bildkälla: EA sports

Onekligen en av de bästa spelarna i världen, men enligt FIFA så kommer han efter CR7. Håller du inte med? Då får du bevisa att han är bättre genom att spela med Barcelona på FIFA 19.

Plats 1 Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo in game.
Cristiano Ronaldo - Nr 1. Bildkälla: EA sports

Cristiano Ronaldo, behöver vi säga mer?

FIFA 19 finns tillgänglig i butiken den 28 september.

I det nya FIFA 19 så kommer en hel del uppdateringar, har du inte koll på vilka de är? Oroa dig inte Nyheter24 har tidigare skrivit om allt du behöver veta inför att FIFA 19 släpps.

Kommer du köpa FIFA 19?