Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Före detta Malmöspelaren Labinot Harbuzi är död – 32 år gammal

Sport | 11/10/2018 16:08

Före detta Malmö FF- och U21-landslagsspelaren Labinot Harbuzi är död. Han blev 32 år gammal.

Före detta fotbollsproffset Labinot Harbuzi har dött. Fotbollsspelaren blev 32 år gammal, vilket Periskopi var först med att rapportera om.

Det var vid 10 till 10.30 på morgonen den 11 oktober 2018 som Harbuzi segnade ihop. Han ska då ha fått hjärt- och lungräddning men hans liv gick inte att rädda.

Labinot Harbuzi växte upp i Rosengård och gick i samma fotspår som Zlatan Ibrahimovic när han gick till Malmö FF 2006. Men hans karriär har inte varit spikrak uppåt utan har istället befunnit sig i fotbollslag i de lägre divisionerna de senaste åren. 

Senast representerade han Melaka United i Malaysia. 

Harbuzi har förutom Melaka United representerat följande lag, Feyenoord, Excelsior, Malmö FF, Genclerbirligi, Manisaspor, Syrianska FC och Prespa Birlik.

Labinot Harbuzi var med och spelade i det U21-landslag som tog sig till semifinal i U21-EM 2009. Nyheter24 har tidigare skrivit en artikel om vad som hände med de spelarna efter. Du hittar artikeln här

Har du sett honom spela?