Torsdag 9 Dec
Stockholm

Fram med skämskudden – här flossar Zlatan Ibrahimovic i tv

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan har gjort det igen, han har gjort något nytt för att chocka sina supportrar. Så vad har han gjort? Flossa. Foto: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Zlatan Ibrahimovic har gått och blivit det som ingen trodde att han skulle bli. Han har blivit folklig. Och nu har han toppat detta genom att flossa i amerikansk tv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Zlatan Ibrahimovic ställde länge inte upp på speciellt många intervjuer, inte heller gjorde han reklamuppdrag som inte passade hans varumärke. Men sedan flytten till USA så har hans inställning till båda typerna av uppdrag förändrats. 

Och de verkar ha förändrats en hel del, för nu gör Zlatan vad som helst i tv. Ja vi menar vad som helst. 

Vad vi grundar det här på? Jo, Zlatan har nämligen beslutat sig för att flossa i amerikansk tv.

Det var i programmet "Late Late Show with James Corden" som Ibrahimovic visade sina skills framför kameran. Och inte bara en gång utan två gånger valde han att flossa! 

Men Zlatan ursäktade sig efter, inte till svenska folket utan till sina barn.

– Mina barn kommer att bli arga på mig. För de kommer säga att jag är väldigt dålig på det, ursäktade Zlatan sig i programmet.

Om han var bra? Det räcker med att säga Zlatan Ibrahimovic. För Zlatan är ju bra på allt han gör.

Fyllde munnen med Marshmallows

Förutom att flossa i tv så ställde Zlatan Ibrahimovic även upp på att öppna en burk med ättiksgurka samt trycka hela munnen full med marshmallows. 

Varför han fyllde munnen med marshmallows? James Corden sa att han inte kunde uttala sitt namn med munnen full. Om Zlatan lyckades? Vad tror du? Klart att han gjorde, det är Zlatan vi pratar om. Det gick dock lite sämre för Corden själv. 

Zlatan Ibrahimovic med munnen full med marshmallows. Bildkälla:Youtube/The Late Late Show with James Corden

Även om en del av grejerna Zlatan gjorde i tv kräver skämskudde så ska han trots allt ha en eloge för sitt nya sätt att sälja in sitt varumärke. För det har ju inte gått någon obemärkt förbi att Zlatan Ibrahimovic syns överallt numera. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Zlatan och Helenas första månad i Los Angeles. Är du intresserad att se bilder från hur det såg ut för kändisparet då hittar du de här.

Vad tycker du om att Zlatan flossar i amerikansk tv?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela