Tisdag 7 Dec
Stockholm

Här är allt du behöver veta om det nya spelet Hitman 2

Hitman 2
Hitman 2 kommer snart till din favorit konsol. Foto: IO Interactive/Warner Bros

På tisdag släpps det nya Hitman 2, spelet som ger dig möjlighet att agera just det spelet heter. Det vill säga en hitman, eller lönnmördare som det heter på svenska. Här är allt du behöver veta om det nya spelet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

IO Interactive och Warner Bros Interactive Entertainment släpper sitt nya spel Hitman 2 den 13 november 2018. Nyheter24 ger dig allt du behöver veta om det nya spelet.

Nya uppdrag

Hitman 2 kommer att innehålla ett helt nytt kampanjläge där du kommer att få testa på din smått obehagliga kreativitet. Men som om att det inte var nog med det så har man även lagt till en hel rad nya svårfångade personer som du kan försöka att eliminera under en begränsad tid. Först ut är Sean Bean

Nya platser

I det nya spelet så kommer du även få möjligheten att både utforska och använda dig av din kreativitet på hela sex nya platser. Följande ställen är bekräftade för det nya spelet

Hawkes Bay, Nya Zeeland.

Miami, USA.

Santa Fortuna, Colombia.

Mumbai, Indien.

Whittleton Creek, USA.

Himmelstein, Österrike.

Isle of Sgáil.

Använd din omgivning

I nya Hitman så är det bara din fantasi som sätter käppar i hjulen för hur du gör dig av med din måltavla. I spelet kan du faktiskt använda i princip allt som finns i din omgivning för att avlägsna din motståndare. 

Hitman 2 kommer til butik den 13 november. Bildkälla: IO Interactive/Warner Bros

Se trailern till spelet ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Overkills The Walking Dead. Ett av årets kanske mest efterlängtade spel till PC. Är du intresserad att veta mer om spelet? Då hittar du den artikeln här.

Kommer du köpa spelet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela