Overkills The Walking Dead
Overkills the Walking Dead - Foto: Overkill/Starbreeze

Nu släpps Overkills The Walking Dead – här är allt du behöver veta

Dagen är äntligen här! Dagen då Overkills The Walking Dead släpps till PC. Men vill du köpa det till Playstation eller Xbox får du vänta ett tag till. Här är allt du behöver veta om det nya spelet.


Idag släpper Overkill och Starbreeze sitt senaste och efterlängtade spel, vilket? Overkills The Walking Dead. Och spelet har verkligen varit efterlängtat vilket inte minst syns på Steam där spelet toppar listan över bästsäljande spel. 

Funderar du på att köpa spelet? Här är allt du behöver veta om det nya Walking Dead-spelet.

Handling

Overkills The Walking Dead är ett förstapersonsskjutar-spel där du ensam, eller med upp till tre vänner, tar dig fram genom världens undergång genom att genomföra olika uppdrag. Exempelvis kan det handla om att skydda ert läger från zombies eller människor som är ute efter era tillhörigheter.

Förbättra vapen

I spelet har man även möjlighet att förbättra sina vapen, detta genom att ändra utseende eller genom att förbättra deras attribut. Enligt Overkill så kommer det finnas 45 olika vapen och över 250 olika förändringar som man kan göra under spelets gång.

Fyra karaktärer

I spelet kan du spela som fyra olika karaktärer. Här är alla karaktärer så som Overkill väljer att beskriva dem.

Maya

Tidigare kirurg som har erfarenhet av liv- och dödssituationer vilket ger henne överhand i zombie-världen. Perfekt för gruppen när någon har skadat sig.

Aiden

Aiden har ett hett temperament som gör honom överlägsen ute på slagfältet. 

Grant

En friluftsmänniska som spenderade sina bästa år genom att jaga och skriva överlevnadsguider. Efter undergången så gör han allt för att hitta sin familj även om han vet att oddsen är små. 

Heather

En tidigare förskolelärare, som vet vad som är rätt och vad som är fel. Enligt Overkill så försöker hon alltid se det bäst i människor men har samtidigt lärt sig sluta titta och börjat kriga.

Svårighetsgrad

Svårighetsgraden är ett hett diskuterat ämne när det kommer till ett spel som främst utgår från att spela tillsammans med andra. Men det finns en bra fördel, spelar du ensam så blir svårighetsgraden även lättare.

Vart finns spelet?

Är du sugen på att kasta dig över datorn och börja ladda ner spelet direkt? Ja då får du vänta lite till för spelet är nämligen inte tillgängligt förrän runt 17:00. Hade du hoppats på att kunna ladda ner den till Playstation eller Xbox så får du vänta lite till, spelet kommer nämligen inte till konsolerna förrän i februari. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Just Cause 4 som släpps den fjärde december 2018. Är du intresserad av det nya spelet? Då borde du läsa artikeln om allt du behöver veta om det nya spelet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du köpa spelet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

1 timme sedan

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?