Andy Murray i tårar
Andy Murray kan sluta i förtid. Foto: TT / Mark Baker - Foto: Mark Baker

Andy Murray kan avsluta karriären i förtid

Under en känslosam presskonferans berättade den brittiska tennisstjärnan Andy Murray att han kanske avslutar sin karriär efter Australian Open.


Det var en tårögd Andy Murray som under en presskonferens idag meddelade att han troligtvis avslutar karriären redan efter Australian Open som inleds nästa vecka.

Efter en framgångsrik karriär har Murray, 31 år, de senaste åren dragits med en höftskada, som sen ett år tillbaka bara förvärrats allt mer.

Höftskadan som han beskriver som allvarlig, innebär att han nu kanske lägger sitt racket på hyllan redan innan Wimbledon, som planerades att bli hans sista turnering. Detta skriver The Independent.

Murray berättar att han smärtan från höften i nuläget har blivit för mycket för honom. 

— Jag har nog testat allt som går för att få bukt med smärtan. Men hittills har det inte funkat, sa en tårögd Murray på presskonferensen.

Kommer du sakna Murray?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sagström tvåa efter tredje rundan

Finländsk seger i Tjejvasan efter spurtduell

Tjejvasan 2024 avgjordes med en spurtduell. Väl där var finländskan Kati Roivas snabbast och tog hem segern.

SSK vann efter avgörande i tredje perioden

1 timme sedan
Det blev seger för SSK hemma mot Djurgården i Hockeyallsvenskan. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan SSK fixade en uddamålsseger i sista perioden. Matchen slutade 2-1 (0-0, 1-1, 1-0).

Östersunds IK vann mot Tingsryd i förlängningen

2 timmar sedan
Matchen mellan hemmalaget Tingsryd och gästande Östersunds IK i Hockeyallsvenskan var lika efter full tid, efter en sen kvittering av Östersunds IK:s Henrik Marklund. I förlängningen kunde Östersunds IK avgöra till 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 1-0) genom Daniel Öhrn efter 4. 4 och fullborda vändningen.

Brynäs tog ny seger

2 timmar sedan
Det går fortsatt bra för Brynäs i Hockeyallsvenskan. På fredagen mötte laget Bik Karlskoga i Monitor ERP Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Bik Karlskoga blev 6-3 (2-0, 1-2, 3-1).

Seger för Almtuna mot Västervik

2 timmar sedan
Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Almtuna, som vann borta mot Västervik med 3-2 (0-1, 3-1, 0-0) i Hockeyallsvenskan på fredagen.