Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gusten Dahlin: "Kacaniklic är ett frågetecken – blir årets flopp"

- 06/03/2019, 09:24

I senaste avsnittet av podcasten Studio Allsvenskan berättar Gusten Dahlin om sina tankar inför den allsvenska säsongen. Då höjer poddprofilen ett varningens finger för Hammarbys nyförvärv Alexander Kacaniklic.

Podcasten Studio Allsvenskan gästades under onsdagen av poddprofilen och sportjournalisten Gusten Dahlin. I avsnittet berättade han om sina tankar och funderingar inför den kommande säsongen av Allsvenskan. Han berättar bland annat: Vilka han tror kommer slåss i toppen av tabellen, vilken spelare han tror kommer att floppa och hur det kommer gå för Hammarby i år. 

– Bajen har blivit lite sämre i år. Tappet av Björn Paulsen och Neto Borges är hårda slag. Dessutom går man in i säsongen utan Johan Wiland och Serge-Junior Martinsson Ngouali. Kennedy Bakircioglu är borta, hans ansvar ska fördelas på andra, någon annan ska vara kaptenen nu, förklarar Gusten Dahlin i podden och fortsätter: 

Jiloan Hamad. Man kan säga mycket om hans exit, men han gjorde en hel del i den där fjärdeplatsen. Många kvalitetspelare och poäng har lämnat och jag tycker ersättarna är bra. Dock kan jag inte skriva under på att de är lika bra. 

Läs också: Hasse Backe om Allsvenskan 2019: "De blir riktigt farliga" här.

Björn Paulsen och Neto Borges har lämnat Hammarby inför säsongen. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Hammarbys sportchef Jesper Jansson har varit aktiv på transfermarknaden under vintern. Laget har både sålt och köpt flera spelare, en av de som tillkommit är mittfältaren Alexander Kacaniklic. Men enligt Gusten Dahlin är den 27-årige yttermittfältaren ingen som kommer ta Allsvenskan med storm. 

– Kacaniklic är ett superfrågetecken! Han har gjort sju och en halv match de senaste åren. Han spelade i landslaget för sex år sen. Han har inte visat något i Allsvenskan, som till exempel Astrit Ajdarevic har gjort, säger Gusten och fortsätter: 

– Om jag har förstått det rätt är det väldigt mycket pengar för väldigt mycket osäkerhet. 

Blir han årets flopp i Allsvenskan?

– Absolut, jag fegar inte ut. Det blir han, berättar Dahlin i podcasten. 

För att lyssna på hela avsnittet med Gusten Dahlin klicka här! 

Tror du att Kacaniklic floppar i Allsvenskan?