Lördag 19 Jun
Stockholm

"AIK och Norrköping är avskrivna från guldstriden"

Expressens Anel Avdic förstärker fredagens Silly Season-avsnitt av Studio Allsvenskan.
Expressens Anel Avdic förstärker fredagens Silly Season-avsnitt av Studio Allsvenskan. Foto: Studio Allsvenskan.

Expressens Anel Avdic gästar Studio Allsvenskan i fredagens Silly Season-avsnitt. Tillsammans med honom går Henrik, Philip och Marcus igenom allt som hänt på spelarmarknaden under veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Expressens Anel Avdic är en av Sveriges hårdast arbetande och kunnigaste journalister. Dessutom älskar han allt runt Silly Season

I dag är ju "Deadline Day" i många länder och vi ger allt det senaste runt lagen i Allsvenskan,

Här har ni dagens fullmatade avsnitt av Studio Allsvenskan.

Avdic är en kille som gör grovjobbet. Han är ofta ute på träningar och har örat mot marken. Om någon vecka följer han med på Hammarbys träningsläger. Han är dessutom trevlig, vältalig och vågar säga vad han tycker.

Därför är han givetvis en klockren gäst när Studio Allsvenskan bjuder in till ett fullmatat avsnitt om allt som rör övergångar och rykten i Allsvenskan.

Vi tippar toppstriden 2020, snackar om hetsen runt säsongskorten, går igenom lag för lag och ser vilka spelare som kommit in, som lämnat och vilka spelare som valt att stanna trots erbjudanden från andra klubbar.

Det blir också ett längre samtal om spelare som kommer ensamma från Afrika, och de utmaningar de ställs inför efter att lämnat hela sin familj och alla sina vänner i det gamla landet för att söka fotbollslyckan i Sverige.

Studio Allsvenskan är en podcast om fotboll men handlar inte bara om fotboll. Det är ren och skär underhållning också.

Här har ni senaste avsnittet av Studio Allsvenskan.

Här har vi samlat allt ni behöver om allsvenskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela