Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Paulinho är den perfekta ersättaren till Djurdjic"

- 28/01/2020, 14:52

Studio Allsvenskan ger er allt ni behöver veta om alla rykten och övergångar i Allsvenskan, från Djurgården till Mjällby. Lyssna på senaste avsnittet här.

Det bara small till... PANG! Så var silly hetare än någonsin tidigare igen. 

Bara timmar innan Paulinho blev klar för Hammarby skrev Häckens supportrar att killen ALDRIG skulle spela i någon annan klubb än Häcken. Men i silly-rymden kan ingen höra dig skrika. Paulinho blev klar för Bajen. 

Någon dag innan dess blev Studio Allsvenskans favorit Sebastian Eriksson klar för italienska Genoa och gick rakt in i truppen till bortamatchen mot Fiorentina.  Till och med AIK:s trotjänare Per Karlsson säger sig hålla alla dörrarna är uppe. Här är avsnittet av Studio Allsvenskan som handlar om Silly Season.

Dessutom handlar ju den här tiden på året inte bara om spelare som försvinner eller nya spelare som anländer. Silly Season handlar också om att behålla spelare som försvagar laget om de försvinner, en sak som brukar vara extra svår för ett vinnande lag. 

Så att Djurgården lyckats säkerställa Jesper Karlström i ytterligare tre år är faktiskt också värt stora rubriker. Studio Allsvenskan håller blicken över hela bordet och snackar även om Örebro SK, Mjällby och Kalmar FF. Ja, alla lag i Allsvenskan.

Här hittar du avsnittet av Studio Allsvenskan.

Vi har även en sajt där vi samlat allt som rör Allsvenskan.