Måndag betyder alltid ett suveränt fullmatat Silly Season-avsnitt av Studio Allsvenskan.
Måndag betyder alltid ett suveränt fullmatat Silly Season-avsnitt av Studio Allsvenskan. - Foto: Studio Allsvenskan.

Silly Season: "De tappar klassspelare - måste värva nu"

Varje måndag dundrar vi ut ett hysteriskt laddat Silly Season-avsnitt. Så även idag när vi snackar om ALLT som hänt under veckan. Idag kryddas det med intervjuer med Janne Andersson och Djurgårdens guldtränare Thomas Lagerlöf.


Studio Allsvenskan står aldrig still. 

Idag dundrar vi ut ett superladdat Silly-avsnitt! 

Det handlar om att IFK Norrköping är som en bortglömd läckande kran på lantstället, vi pratar om vad IFK Göteborg behöver, hyllar Sirius senaste suveräna supervärvning, spanar mot Malmö och förutsättningarna under nya tränaren ,och frågar oss om  Bajens guldchanser försvinner med Nikola Djurdjic.

Vi blir även oense om vilka lag som åker ur och blir korrigerade av Malmös presschef Peter Åhlander som hört av sig till programledaren med både ris och ros. Vi håller även span på vad som händer i AIK och snackar om säsongens första träningsmatcher.

 Vi är Sveriges största podcast om den inhemska fotbollen och vill hela tiden ta nya steg, testa nya grepp så till dagens avsnitt har vi också varit på Djurgårdens och Hammarbys träningar och spanat.

På Kaknäs träffade vi bland annat guldtränaren Thomas Lagerlöf. Dessutom vi fick vi plötsligt syn på Sveriges förbundskapten Janne Andersson och gick fram till honom för att surra lite. 

Sedan tidigare reser produktionen ut i landet för att träffa allsvenska klubbar. programmet har bland annat besökt sirius, ifk norrköping, Örebro sk, bk häcken, malmö ff och ifk göteborg. De här två exklusiva intervjuerna hör ni i dagens avsnItt. Lyssna här! 

För dig som älskar Allsvenskan eller inte visste att du gjorde det finns vår sajt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!