Mest lästa

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Anna Nordqvist exmake dog kort efter skilsmässan: Finns inga ord för hur vidrigt det varit

Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. – Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Rallybil kraschade in i publik – flera döda

En bil tappade fäste i en kurva och körde rakt ut i publikhavet under en rallytävling i Sri Lanka. Sju personer har bekräftats döda och över 20 har skadats.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Här visar Blågult sitt stöd till lagkamraten: "Vi är med dig, Koffe"

Studio Allsvenskan besöker Gais-gården: Blåvitthån och Axel Norén

Studio Allsvenskan Europa är äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt – återigen från Göteborg. Men denna gång blir det inte fokus på IFK Göteborg utan den allsvenska nykomlingen GAIS. Marcus Birro, Hugo Månsson och Tim Mcvitty Östborg besöker Gais-gården och får en guidad tur av mittbacken Axel Norén.

Det här heter Kenny Bräck egentligen

Racinglegendaren Kenny Bräck heter egentligen något helt annat. Vet du vad?

Alingsås klart för slutspel efter seger

Tack vare segern på hemmaplan mot Malmö, 31-25 (15-11), säkrade Alingsås slutspelsplatsen i Handbollsligan i kväll. Laget har därmed tillräckligt med poäng för att ha en ointaglig marginal ner till strecket.

Ystads IF fortsätter vara svårslaget på hemmaplan

Ystads IF har en riktigt fin segerrad på hemmaplan. Vinsten mot Hallby på onsdagen med 38-36 (19-17) innebär att laget har sju matcher i rad med seger hemma i Handbollsligan.

IFK Kristianstad tog klar seger mot Eskilstuna Guif

Det blev en klar seger för IFK Kristianstad vann på hemmaplan mot Eskilstuna Guif i Handbollsligan. IFK Kristianstad vann med klara 35-23 (17-8). Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Eskilstuna Guif vann med 28-27.