1 av 5
- Foto: Bildbyrån
2 av 5
- Foto: Bildbyrån
3 av 5
- Foto: Bildbyrån
4 av 5
- Foto: Bildbyrån
5 av 5
- Foto: Bildbyrån

Expertkommentator blir reservförare

Veteranen David Couldhard åker till Kinas Grand Prix som expertkommentator i teve. Men också som reserv hos Red Bull.


Red Bulls två reserver Daniel Ricciardo och Brendon Hartley är inte i Shanghai, istället är de två förarna i Spanien för att köra Renault World Series. Då tar stallet istället in veteranen David Coulthard, 39, som reserv. Det bekräftar en taleskvinna för stallet i dag.

Skotten Coulthard besöker Kinas GP som expertkommentator för BBC. Senast 2008 var han förare för Red Bull och tog då åtta poäng på hela säsongen och slutade på 16:e plats i förarmästerskapet. Som bäst en säsong har han slutat tvåa, det var med McLaren år 2001.

Hotellägaren Coulthard var reserv för Red Bull under de två första GP-tävlingarna 2009 och är kvar inom stallet som konsulent. 2010 kör han i DTM-serien (Deutsche Tourenwagen Masters).

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.