Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Schumacher kritiseras: "Han förstör sin image"

- 03/05/2010, 13:51 -

Scanpix

Comebacken för Michael Schumacher har inte blivit lyckad och nu får han kritik av tre brittiska formel 1-legendarer.- Schumacher är inte den han en gång var, säger Jackie Stewart.

ENGLAND. Michael Schumacher, 41, bestämde sig sensationellt för att göra comeback efter tre års tid i pension. Men den storstilade återkomsten till formel 1:s finrum blev misslyckad och nu kritiseras han rejält.

- Det enda han gör är att han förstör sin image, säger Stirling Moss Motorsport Magazine.

Moss, som av många anses vara den bästa föraren som aldrig fått vinna VM, är inte ensam om sin åsikt. Även trefaldige världsmästaren Jackie Stewart tvivlar på Schumachers comeback-beslut.

- Oavsett om det handlar om ålder, hälsa eller privilegium, för mig är inte Michael den man han en gång var, sågar Stewart.

- Det verkar som om han inte kan prestera så bra när bilen inte fungerar till hundra procent. Han kör på 60 watt i stället för 100, men det kan komma tillbaka.

Men enligt britten Damon Hill ska Schumacher inte skämmas för att han försöker, men han undrar trots allt om den gamla magin sitter i.

- Än så länge har vi inte sett den gamla Schumachermagin, finns den kvar, frågar sig Hill när han pratar med Independent och fortsätter:

- Han ska inte skämmas för att han försöker och det kan komma några bra möjligheter för honom framöver.