Studio Allsvenskan Europa del 6
Studio Allsvenskan Europa del 6 – FC Internazionale och Milano-guide - Foto: Fabian Rosenberg

Studio Allsvenskan Europa del 6 – FC Inter och Milano-guide

Nu är äntligen del 6 av Studio Allsvenskan Europa här.
Återigen är poddtrion i Milano, men denna gång för att berätta om storklubben FC Internazionale är – och bjuda på en Milano-guide.


Studio Allsvenskan Europa är tillbaka med ett sjätte avsnitt. Återigen är poddtrion Henrik Eriksson, Marcus Birro och Hugo Månsson i Italien och Milano – men denna gång för att berätta om AC Milans stora rival FC Internazionale.

Vilken klubb är störst i staden? Hur ser rivaliteten ut? Frågorna besvaras i det 23 minuter långa avsnittet som nu finns ute på Youtube. Framför allt besöker poddtrion den världsberömda fotbollsarenan San Siro för att se Milano-derbyt, även kallat derby della Madonnina, mellan Milan och Inter.

Träffar italienske världsspelaren

Dessutom bjuder Eriksson, Birro och Månsson på en stor guide om staden. De hittar Milanos gömda pärlor, såsom mysiga kvarter och fantastiska restauranger. Och plötsligt dyker en av Italiens största fotbollsspelare upp i avsnittet – Christian "Bobo" Vieri – vilket till och med gör Marcus Birro nervös. 

Missa inte det senaste Studio Allsvenskan Europa del 6.

Se hela avsnittet i videospelaren ovan, eller klicka här för att se det på Youtube!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare NHL-spelare till Tre Kronor

Anklagar domaren – fick 41 miljoner visningar

Tre uteblivna straffar fick Nottingham Forest att rasa mot VAR-domaren och anklaga honom för att vara supporter till bottenkollegan. Inlägget på sociala medier har fått över 41 miljoner visningar och Premier League väntas straffa klubben för anklagelserna.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

1 timme sedan
Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

2 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Tvingas tävla i "Saudi" för att kvala in till OS

idag 14:06
Saudiarabiens nya bordtennissatsning kan avgöra vilka svenskar som får åka till OS i Paris. Stjärnorna riskerar både böter och missade rankningspoäng om de inte vill tävla i landet med bristande mänskliga rättigheter. Det är fullt rimligt att ifrågasätta, säger Anton Källberg.

Nadal kan avsluta karriären med Borg som ledare

idag 13:40
Rafael Nadal ställer upp för Europalaget i Laver Cup i september med Björn Borg som kapten. Det kan bli den spanska tennisikonens sista tävling i karriären.