Tisdag 3 Aug
Stockholm

Svensk superstjärna gripen för knarkinnehav

Nu är en av Sveriges mest kända fotbollstjärnor misstänkt för knarkbrott och rattfylleri.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En framgångsrik svensk fotbollsstjärna som representerat Sverige över 50 gånger greps i förrgår efter att polisen hittat narkotika i hans byxor. Superstjärnan, som spelat VM med det svenska landslaget och spelat som proffs utomlands under flera år, misstänks nu för knarkbrott och rattfylleri och kan få upp till sex månaders fängelse.

Polisen hittade tabletter

Superstjärnan, som inlett en ny framgångsrik karriär efter fotbollen, blev gripen efter att polisen stoppat hans lyxbil vid en bensinstation i Stockholm. När polisen sedan undersökte bilen hittade man narkotika i form av tabletter i en påse i vad polisen erfar var mannens byxor. När polisen frågade vad det för tabletter svarade stjärnan att han aldrig sett påsen tidigare. Enligt stjärnan hade han just fått tillbaka jeansen från en vän om lånat de.

Fördes till polisstationen

Efter att polisen gjort ett drogtest på mannen fördes han till Sollentuna polisstation där han fick lämna blod- och urinprov. Efter att ha förhörts av polisen kördes han till sin bil. Nu pågår en utredning och stjärnan riskerar fängelse upp till sex månader eller böter.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela