Onsdag 22 Sep
Stockholm

Taggat Bajen inför derbyt

Bajen laddar inför måndagens derby mot Djurgården.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter att ha tagit långhelg var Hammarbys spelare under tisdagen tillbaka i träning inför måndagens derby. Det var ett taggat gäng som gick ut på Årsta IP och visade att de inte tänker bjuda Djurgården på några lätta poäng.

– I dag hade vi en fartfylld träning i en timme utan några direkt taktiska inslag. I morgon spelar vi en träningsmatch där vi också främst betonar energin och farten framför det taktiska för att hitta tillbaka till spelglädjen. På torsdag blir det ett tufft fyspass, och efter en ledig dag börjar våra taktiska förberedelser på lördag och söndag, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson.

Hammarby som har problem med skador och avstängningar i backlinjen kommer bli tvungna att slänga om en del i spelartruppen inför derbyt.

– Christian är ju som bekant inte tillgänglig, Emil är avstängd och David kör rehab för sin fot. Vi tror att vi ska kunna få David tillbaka till måndag, men det är inte omöjligt att vi får se en mittfältare eller en forward i backlinjen igen, som vi haft tidigare i år, säger Tony Gustavsson till Hammarbyfotboll.se.

Hur det än blir med backlinjen är det inget tal om att det kommer vara ett lag inställt på kamp som går ut på Råsunda på måndag kväll. Säsongens sista derby lär bli en sprakande fest, såväl på planen som på läktaren.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela