Lördag 8 Maj
Stockholm

Mellberg kan återvända till Villa

Enligt Birmingham Mail kan Olof Mellberg vara på väg tillbaka till Aston Villa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Birmingham Mail rapporterar att Olof Mellberg kan vara på väg att återvända till Aston Villa, klubben han har spelat 232 matcher för.

Bakslagen för Mellberg har kommit i dubbel leverans de senaste dagarna. Först sparkade hans klubb Juventus tränaren Claudio Ranieri som länge haft ett erkänt gott öga till svensken, och strax därefter värvades den gamle storbacken Fabio Cannavaro vilket gör konkurrensen stenhård till nästa säsong. Lars Lagerbäcks landslagsback har fått blandad kritik under sin första säsong i Juve och när Ciro Ferrara nu tar över efter Ranieri blir framtiden i Juventus startelva än mer oviss för Mellberg.

Men nu kan han alltså vara på väg mot en comeback i Aston Villa. Coachen Martin O'Neill är desperat efter en ny back till truppen sedan Martin Laursen annonserade att han lägger skorna på hyllan på grund av skada. Efter de sju år svensken gjorde i laget är han dessutom omåttligt populär bland fansen.

Med två matcher kvar av Serie A har Mellberg spelat 26 ligamatcher och sex Champions League-fighter. Han har två år kvar på kontraktet med Juventus och sent i höstas köpte han en jättevilla i utkanten av Turin tillsammans med familjen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela