Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chelsea och Real slåss om Kaká

Sport | 03/06/2009 20:00

Chelsea förnekar bud på 900 miljoner kronor – Real tror på affär under veckan.

Så sent som på tisdagen gick Kaká ut med en önskan om att stoppa ryktena kring honom. "Jag vill stanna i Milan" var det slutgiltiga budskapet. Men nu kommer nya uppgifter om brassestjärnan. Både Real Madrid och Chelsea tror sig kunna köpa honom.

Enligt Sky Sports har Chelsea erbjudit Milan en bit över 900 miljoner kronor för Kaká. Något som Londonklubben dock strängt förnekar via sin hemsida. Chelsea förnekar däremot inte att det finns ett intresse för att locka Kaká till London.

Representanter för Real Madrid är samtidigt mycket säkra på att de ska kunna hålla Londonklubben stången och ta Kaká till Spanien. Den spanska storklubben menar att en övergång kommer att bli officiell i veckan.

Real uppges ha erbjudit Kaká ett femårskontrakt värt nära 100 miljoner kronor per år, efter skatt. En betydligt lägre summa än vad Manchester City erbjöd i januari.

Kaká själv är i Brasilien och väntar på nyheter. Samtidigt som han alltså bedyrar sin lojalitet till Milan.

Skrivet av: