Riise till Barcelona?

Kan ersätta Sylvinho


John Arne Riise har precis avslutat sin första säsong i Serie A och Roma. Men tiden i Italien kan visa sig att bli kortvarig för norrmannen, som har fått storklubben Barcelonas ögon på sig.

Det står sedan tidigare klart att den katalanska klubben inte kommer förlänga Sylvinhos kontrakt. Därför har de börjat leta efter någon ersättare som kan fylla på för den ordinarie vänsterbacken, Eric Abidal.

Enligt Sport ska Barcelona vara beredda att betala 54 miljoner kronor för den förre Premier League-spelaren.

Norrmannen med det hårda skottet

Skrivet av:

Relaterat
Nästa artikel
Krkic stannar
Senaste nytt

Häckens smäll i guldjakten: Förlorade mot Kalmar

Succédebut för svenskorna: "Jag har aldrig haft så här kul i hela mitt liv"

Maja Stark och Linn Grant var starkt bidragande till att Europa får behålla Solheim Cup-bucklan. Båda lämnar debuten med plusstatistik. Festen har bara börjat, säger Grant mitt i firandet.

Frölundas publiksuccé – över 1 500 i premiären

Frölundas ishockeypremiär blev en publiksuccé. Över 1 500 personer kom för att se damlaget spela – och efteråt hyllades uppslutningen av både hemma- och bortalag. Det är det vi vill ha till damhockeyn, säger SDE:s Michelle Löwenhielm till TT.

Sverige varnar för pånyttfött Italien

Sverige körde över Italien med 5–0 i VM för bara två månader sedan. Men de blågula fotbollsdamerna tar inget för givet när viktiga poäng står på spel i Castel di Sangro på tisdag. Det kan bli något annat. De kan ha fått en nytändning efter att ha bytt tränare, säger anfallaren Lina Hurtig.

DIF-kaptenens missnöje: "Allt annat än godkänt"

0–2 mot AIK och 1–2 mot Värnamo. Djurgården har det tungt i allsvenskan. Det är allt annat än godkänt, säger lagkapten Magnus Eriksson om derbyförlusten.

Hedwall efter dramat: "Kunde det sluta bättre?"

Europa behåller Solheim Cup-bucklan efter en riktig rysaravslutning. Caroline Hedwall var en av de stora hjältarna när mötet med USA slutade 14–14. En helt fantastisk känsla, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.