Bayern vägrar släppa Ribéry

Sportchefen: "Vi kommer inte att förhandla."


Ihärdiga rykten placerar den franske stjärnan Franck Ribéry i en rad olika storklubbar i Europa. Klubbar som Manchester United, Real Madrid och Barcelona uppges vara villiga att lägga ut en rejäl slant för den 26-årige kantspringaren.

Intresset är med andra ord stort för fransmannen – något som Bayern Munchens sportchef, Uli Hoeness, är väl medveten om.

– De flesta klubbarna har nyss avslutat säsongen, och det är när spelarna går på semester som cheferna börjar planera saker. Det kommer att läggas bud på Ribéry de kommande veckorna, det är ingen tvekan om saken, säger den forne storspelaren enligt El Mundo Deportivo.

Hoeness menar dessutom att deras nye tränare, Louis Van Gaal, vill behålla fransmannen.

– Han (Louis Van Gaal) vill verkligen behålla honom. Vi kommer inte att låta honom gå. Vi kommer att vara vänliga, men vi kommer inte att förhandla. Vi kommer inte att fira via telefon när någon erbjuder en viss summa.

Ribéry glänser

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.