Måndag 15 Aug
Stockholm

Moratti för säljsamtal om Zlatan i Barcelona

Inters president Massimo Moratti träffade Joan Laporta på lyxhotell för förhandlingar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inters president Massimo Moratti och Barcelonas president Joan Laporta förhandlar om Zlatan Ibrahimovic. Moratti tog privatplanet till det spanska lyxhotellet Hotel Majestic för att i natt träffa Laporta.

Enligt Zlatans agent, Mina Raiola, har Inter tilåtelse att förhandla med Barcelona. Samtidigt har Barcelona skickat representanter till Sverige för att titta när Zlatan spelar mot Danmark.

– Barcelona är på plats i Stockholm, men de får inte prata med Zlatan förrän klubbarna kommit överens, säger Francesc Aguilar på den spanska tidningen El Mundo Deportivo till Expressen.

Barcelona har inför matchen inte gått den officiella vägen för att få sina biljetter, och klubbens internationella talesman Chemi Teras vägrar kommentera om klubben har skickat scouter till Sveriges match mot Danmark på lördag.

Enligt personer nära Zlatan överväger han att gå till Barcelona.

När Moratti träffade Laporta deltog även Barcelonaspelaren Samuel Eto'os agent. och det spekuleras i att Eto'o kan ingå som en del av betalningen för Zlatan

– Det var en middag vänner emellan, säger Moratti till El Mundo Deportivo.

Zlatans agent, Mino Raiola, har fått tillåtelse att förhandla med Barcelona. Moratti ska ha sagt till honom att "känn dig fri, kommer du hem med ett bud från Barcelona på 750 miljoner kronor så säljer vi. Men Ibra reas inte ut", skriver Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.