Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de värsta filmarna

- 21/10/2008, 11:00 -

Mourinho listar de värsta filmarna.

José Mourinho har gått ut med en diger lista över Premier Leagues värsta filmare. Cristiano Ronaldo, Fernando Torres och Robin van Persie hamnar alla på Mourinhos svarta lista.

Även Mourinhos vapebroder Didier Drogba får sig en känga – trots att Mourinho faktiskt skrivit förorden i Drogbas omtalade självbiografi.

– Jag är inte Chelseas tränare längre så jag tycker att det är okej att säga att Drogba är en av de värsta filmarna, säger Mourinho till FeelFootball.com.

Trots att Mourinho själv "hatar filmning" så förstår The Special One varför det ser ut som det gör.

– I England kritiseras filmare hela tiden. I England lär tränarna småungarna hur de ska spela fotboll. I Italien, Spanien och Portugal lär sig ungarna i stället hur de ska göra för att vinna en match, sade Mourinho.

Dessutom anser han att spelarna blir mycket bättre av att spela i England.

– När spelarna kommer till England måste de anpassa sig. Drogba är bättre idag än han någonsin har varit. Ronaldo likaså. Och Torres kommer också att bli ännu vassare, avslutade Mourinho.

Vem är den värsta filmaren enligt dig? Kommentera!

Youtube: Klassiska filmningar vi minns (och de vi helst glömmer)

Skrivet av:

Nästa artikel
Ronaldo dumpas