Alonso utesluter inte flytt till Real

"Tror inte att en övergång till Real Madrid är omöjlig."


Real Madrid är i farten på transfermarknaden och har en rad namn som man uppges vara intresserade av.

Liverpools Xabi Alonso sägs ligga högt upp på önskelistan. Detta trots att Premier League-klubbens tränare Rafa Benitez har förklarat att mittfältsstjärnan absolut inte är till salu.

Huvudpersonen själv verkar emellertid inte vara särskilt säker på att hans framtid finns i just Liverpool, uppger Sky Sports.

– Jag har inte stängt några dörrar och vi kommer att vänta och se vad som händer, ska Alonso ha sagt till fotbollsmagasinet Don Balon.

– Det är alltid positivt när olika klubbar sägs vilja ha dig, för det är bättre än at ingen är intresserad, men mycket mer kan jag inte säga.

Samtidigt som spanjoren menar att han trivs i England utesluter han inte en flytt till Madrid.

– Jag tror inte att en övergång till Real Madrid är omöjlig, men jag skulle inte ha några problem alls med att stanna i Liverpool.

– Jag trivs i England och har anpassat mig väl, men jag saknar en del saker från Spanien. Jag kan inte utesluta en flytt eller att jag stannar i Premier league.

Real uppges vara villiga att lägga ut 25 miljoner pund för mittfältsstjärnan, vilket motsvarar omrking 323 miljoner svenska kronor.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!