Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Owen klar för United"

- 03/07/2009, 10:17 -

Förre Liverpool-stjärnan Michael Owen närmar sig Manchester United.

Den så en gång i tiden hyllade anfallaren Michael Owen har haft det tungt i flera år. Efter ett plattår i spanska Real Madrid har sejouren i Newcastle knappast blivit något bättre. Skador och måltorkor har sett till Owen har fallit från att vara en av världens bästa spelare till att behöva skicka ut ett CV för att hitta en ny klubb.

Därför föll det ned som en bomb när engelsk press i går kväll rapporterade om att Owen endast var ett stenkast från att skriva på för jättarna Manchester United. Enligt The Guardian ska den forne engelska landslagsmannen genomgå den obligatoriska läkarundersökningen i dag.

29-åringens kontrakt med nedflyttade Newcastle har gått ut vilket tillåter honom att förhandla med vilken klubb som helst. Uniteds policy att inte värva spelare över 26 år för stora summor uppges dessutom vara en av de bidragande orsakerna för intresset. Att United sedan tidigare tappat Cristiano Ronaldo och Carlos Tevez är även en viktig detalj.

Affären kommer säkerligen att uppröra många Liverpool-supportrar, då denne har haft ett förlutet i Uniteds ärkerivaler.

Owen nätar för Liverpool

Skrivet av: