Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Öqvist opereras igen

- 02/07/2009, 12:58 -

Skadedemonerna försvinner inte för Josefin Öqvist.

Den 25-årige landslagsstjärnan Josefin Öqvist tvingas till en ny operation. Den här gången är det ett lårbråck som ska opereras hos en specialist i Helsingborg på tisdag.

– Det känns verkligen som om läkarna hittat rätt den här gången. Alla tester tyder på det, säger stjärnan till Östgöta Correspondenten.

Linköpinganfallaren har under en lång tid besvärats av ihärdiga skador som hållit henne borta från planen. Trots att hon är så ung har hennes karriär kantats av en rad olika skador. Det har har varit knäskador, lårskador och ljumskproblem och nu kan operationen vara sista chansen till att komma tillbaka.

– Lite så känns det. Det får jag erkänna. Nog för att jag är envis, men du orkar inte hur mycket som helst, medger hon och säger att tanken att sluta med fotbollen har slagit henne:

– När ingen kunde säga vad det var, när jag hela tiden fick olika besked och när ingenting hjälpte, då slog det mig att "nu skiter jag i det här och flyttar hem".

Om allt går bra kan Öqvist vara spelklar om två månader.

Skrivet av: