Öqvist opereras igen

Skadedemonerna försvinner inte för Josefin Öqvist.


Den 25-årige landslagsstjärnan Josefin Öqvist tvingas till en ny operation. Den här gången är det ett lårbråck som ska opereras hos en specialist i Helsingborg på tisdag.

– Det känns verkligen som om läkarna hittat rätt den här gången. Alla tester tyder på det, säger stjärnan till Östgöta Correspondenten.

Linköpinganfallaren har under en lång tid besvärats av ihärdiga skador som hållit henne borta från planen. Trots att hon är så ung har hennes karriär kantats av en rad olika skador. Det har har varit knäskador, lårskador och ljumskproblem och nu kan operationen vara sista chansen till att komma tillbaka.

– Lite så känns det. Det får jag erkänna. Nog för att jag är envis, men du orkar inte hur mycket som helst, medger hon och säger att tanken att sluta med fotbollen har slagit henne:

– När ingen kunde säga vad det var, när jag hela tiden fick olika besked och när ingenting hjälpte, då slog det mig att "nu skiter jag i det här och flyttar hem".

Om allt går bra kan Öqvist vara spelklar om två månader.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.