Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bergs frispark räddade Geflepoäng

- 05/07/2009, 20:43 -

1-1 mellan Gefle och Häcken - ribban stod i vägen för fler mål.

Den mindre kända Berg-brodern Jonatan Berg ordnade 1-1 hemma för sitt Gefle. Frisparkskanonen innebar att Häcken snuvades på två poäng.

Marcus Bergs bror inledde med en träff klockrent i kryssribban. Något han gjort tre gånger tidigare under våren. Men i den 17:e minuten plockade han fram kanonen och dundrade in kvitteringen på frispark.

Dessförinnan hade Häcken tagit ledningen genom Jonas Henriksson efter ett virrigt hemmaförsvar. Gästerna rullade boll föredömligt och visade prov på kreativt anfallsspel.

Och så det här med ramträffar och Jonatan Berg. I den 66:e matchminuten drog Berg till med en halvvolley - i ribban. Inte nog med det.

På tilläggstid var det Yussif Chibsah som fick veta hur jobbiga Strömvallens målramar kan vara efter att han träffat ribbans överkant. Det blev matchens sista målchans.

Trots att Gefle i slutskedet försökte forcera fram ett ledningsmål, delade till sist lagen broderligt på poängen efter 1-1.

Skrivet av:

Nästa artikel
Oavgjort i Örebro