United jagar Real-anfallaren

Manchester United är ute efter holländaren Klaas-Jan Huntelaar.


Klaas-Jan Huntelaar har haft det tungt i Real Madrid. Holländaren, som värvades från Ajax under januarifönstret förra säsongen för drygt 300 miljoner kronor, har fått sparsamt med tid i den spanska jätten och kan vara på väg bort.

Manchester United, med framför allt Sir Alex Ferguson i spetsen, har haft ett öga på den 25-årige målkungen ett bra tag. Nu kan den engelska mästarklubben vara på väg att lägga ett bud på 254 miljoner kronor för anfallaren.

United har under sommaren tappat både Cristiano Ronaldo och Carlos Tevez samt misslyckats med att värva Karim Benzema och är därför ute efter anfallare. Hittills har "The Red Devils" förstärkt offensiven med Michael Owen men enligt The Sun ska det inte räcka.

Huntelaar gjorde på 97 matcher 79 mål för Ajax och har gjort sex mål på tio matcher för Real Madrid.

"The Hunter" nätar för Real

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

2 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.