Bent till Sunderland

Lämnar Tottenham – väntas skriva på för Sunderland inom kort.


Darren Bent är mycket nära en flytt till Sunderland. Bents nuvarande klubb Tottenham har, enligt BBC, accepterat ett bud på honom på motsvarande 170 miljoner kronor. Den 25-årige anfallaren ska, på måndagen, genomgå en läkarundersökning.

Affären har varit på gång länge, men har dragit ut på tiden eftersom klubbarna har haft svårt att komma överens om övergångssumman. Därför är Sunderlands manager Steve Bruce försiktig med att ta ut något i förskott.

– Vid ett par tillfällen har jag fått uppfattningen att vi har varit överens. Men sedan har saker och ting förändrats. Vi får se hur det blir den här gången, säger han enligt BBC.

Även Darren Bent själv har reagerat på att affären har tagit lång tid att få igenom. Bent har insett att han, efter Tottenhams värvning av Peter Crouch, skulle få svårt att ta en ordinarie plats i laget. Därför riktade han i förra veckan öppen kritik mot Tottenhams ordförande Daniel Levy för hans ovilja att släppa i väg honom till Sunderland. Men nu verkar alltså Bent få som han vill.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

idag 06:30
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.