Bent till Sunderland

- 03/08/2009, 15:28 -

Lämnar Tottenham – väntas skriva på för Sunderland inom kort.

Darren Bent är mycket nära en flytt till Sunderland. Bents nuvarande klubb Tottenham har, enligt BBC, accepterat ett bud på honom på motsvarande 170 miljoner kronor. Den 25-årige anfallaren ska, på måndagen, genomgå en läkarundersökning.

Affären har varit på gång länge, men har dragit ut på tiden eftersom klubbarna har haft svårt att komma överens om övergångssumman. Därför är Sunderlands manager Steve Bruce försiktig med att ta ut något i förskott.

– Vid ett par tillfällen har jag fått uppfattningen att vi har varit överens. Men sedan har saker och ting förändrats. Vi får se hur det blir den här gången, säger han enligt BBC.

Även Darren Bent själv har reagerat på att affären har tagit lång tid att få igenom. Bent har insett att han, efter Tottenhams värvning av Peter Crouch, skulle få svårt att ta en ordinarie plats i laget. Därför riktade han i förra veckan öppen kritik mot Tottenhams ordförande Daniel Levy för hans ovilja att släppa i väg honom till Sunderland. Men nu verkar alltså Bent få som han vill.

Skrivet av: