Brittiska läsare hånar Zlatan

Blir kallad överskattad och överbetald i The Guardians läsartävling.


Zlatan Ibrahimovics övergång till Barcelona har mötts av i huvudsak positiva reaktioner i Sverige. Men i England verkar folk ha en annan syn på saken. I alla fall om man får tro bidragen i The Guardians läsartävling.

Tävlingen, som är veckovis återkommande, går ut på att tidningens läsare får skicka in egna bildmontage med kända fotbollsprofiler och fotbollshändelser i fokus. Den här veckan hade turen kommit till Zlatan Ibrahimovic och hans flytt till Spanien.

Bland de bilder som finns publicerade på The Guardians hemsida märks en där Zlatan, med lång Pinocchionäsa och i Pinocchios kläder, säger till sin nye tränare Josep "Pep" Guardiola (sittandes på Zlatans Pinnochionäsa) att "of course you can rely on me in the big games Pep", alltså "självklart kan du lita på mig i de stora matcherna Pep".

Zlatan blir även utmålad som överskattat och överbetald. Och i ett par av tävlingsbidragen antyds att bytesaffären, där Zlatan gick till Barca och Samuel Eto'o tog svenskens plats i Inter, är en lysande deal – för italienarna.

Se The Guardians läsare håna Zlatan Ibrahimovic här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!