Lazio vill anmäla Rasmus Bengtsson

- 07/08/2009, 10:17 -

Från Hertha Berlins håll menar man att allt är utrett.

Kontrakt med Hertha Berlin och Lazio samtidigt?

U21-landslagets mittback Rasmus Bengtsson tycks bestämd med att han har kontrakt med Hertha Berlin. Men Lazio menar annorlunda. Nu ska de anmäla Bengtsson och hans agent, Oliver Cabrera, till Fifa:s domstol. Maxstraffet för kontraktsbrott är två år.

– De kommer att få hela sanningen. Vi har dokument, fax, all kommunikation och alla garantier på pengarna, säger Lazios sportchef Igli Tare till Expressen.

Tare menar att allt var påskrivet, och att han skulle träffa agenten dagen efter för ett möte.

– Sedan dyker Oliver inte upp. Han är korkad om han säger att han inte har ett kontrakt. Men jag har hört talas om hans rykte, säger han till tidningen.

Från Rasmus Bengtsson och Oliver Cabreras sida menar man att inget är påskrivet. De avbröt affären för att de blev dåligt behandlade av Lazio menar de.

– Det finns naturligtvis en jättestor besvikelse i Italien just nu. Så är det hos alla som förlorar. Rasmus hade gärna spelat i Lazio men valde i slutändan en annan klubb. Sånt bestämmer spelaren själv, säger Cabrera till Eurosport.

– Men vi är inte alls oroliga. Det finns ingen substans i det här, menar agenten.

Herthas sportchef Michael Preetz pratade i går med Igli Tare.

– Han är en god vän till mig och utredde hela saken. Men för oss är det nu solklart, vi har det enda kontraktet med Rasmus, fastslår Preetz till Expressen.

Skrivet av: