"Jag kan inte bli fetare"

Original-Ronaldo hittade inga kläder som passade efter viktökningen.


32-åringen har varit klubblös sen han lämnade italienska Milan efter knäskadan i februari. Nu när skadan snart läkt färdigt berättar stjärnan om den ökända viktökningen.

– Jag kunde inte bli fetare. Ett tag hittade jag inga kläder som passade, säger en av historiens bästa.

Ronaldo siktar på en comeback i brasilianska Flamengo, men innan dess måste han besegra frestelserna.

– Jag måste göra vissa uppoffringar, allt på bordet är gott men samtidigt lägger man på sig. Den svåraste biten är att gå ner i vikt igen.

Brassen har inte spelat för landslaget sedan misslyckandet i VM i Tyskland där han gjorde tre mål. Han vill tillbaka men sågar samtidigt den förra ledningen.

– Förberedelserna var ett cirkus. Varje morgon och kväll var det 15 000 fans som skrek i våra öron, säger han till SportTV.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

2 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

2 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

2 timmar sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

2 timmar sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

3 timmar sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.