Välkomnades - med slagträn

Sparta Prag fick ett brutalt välkomnande i Zagreb.(TT)


Sparta Prag fick ett brutalt välkomnande i Zagreb inför torsdagens Uefacupmöte med Dinamo. Den tjeckiska nyhetsbyrån CTK rapporterar om att ett 20-tal ungdomar utrustade med basebollträn gick till attack mot Sparta Prag-representanter samt deras livvakter. Representanterna tvingades uppsöka sjukhus men ingen ska vara allvarligt skadad.

Matchen mellan Dinamo Zagreb och Sparta Prag betraktas som en högriskmatch och läget mellan lagens supportrar uppges vara spänt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

1 timme sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Tvingas tävla i "Saudi" för att kvala in till OS

2 timmar sedan
Saudiarabiens nya bordtennissatsning kan avgöra vilka svenskar som får åka till OS i Paris. Stjärnorna riskerar både böter och missade rankningspoäng om de inte vill tävla i landet med bristande mänskliga rättigheter. Det är fullt rimligt att ifrågasätta, säger Anton Källberg.

Nadal kan avsluta karriären med Borg som ledare

3 timmar sedan
Rafael Nadal ställer upp för Europalaget i Laver Cup i september med Björn Borg som kapten. Det kan bli den spanska tennisikonens sista tävling i karriären.

Världsettan Djokovic drar sig ur Madrid Open

idag 12:52
Världsettan Novak Djokovic har vunnit på gruset i Madrid tre gånger under sin karriär, men innan lottningen av årets upplaga stod det klart att serben drar sig ur ATP-turneringen för tredje gången inom loppet av fyra år.

AIK-spelare måste opereras efter skadan i derbyt

idag 12:34
En längre frånvaro från fotbollsplanen väntar AIK:s mittfältare Abdihakim Ali. 22-åringen har en underkroppsskada som måste opereras, meddelar klubben dagen efter derbyt mot Djurgården. Ali skadade sig direkt i inledningen av matchen, som AIK till slut vann med 2–0.