Här stormar fansen plan

Europa League-matchen i Bukarest avbröts efter våldsam publikinvasion.

När bara ett par minuter återstod av gårdagens Europa League-match mellan rumänska Dinamo Bukarest och tjeckiska Liberec ledde bortalaget med 2-0.

Då stormade plötsligt upprörda Bukarestsupportrar in mot planen och matchen avbröts.

Först sprang en ensam supporter in mitt på plan bärandes på hörnflaggan. Efter en intensiv jakt lyckades säkerhetspersonal fånga mannen, men bara någon minut senare stormade hundratals fans ner på löparbanorna som omger fotbollsplanen.

De stoppades med vissa svårigheter av polis och säkerhetsvakter, men den österrikiske domaren Thomas Einwaller beslutade omedelbart att blåsa av matchen som därmed inte kom att spelas färdigt.

Nu väntar hårda konsekvenser för Dinamo Bukarest.

Enligt brittiska Guardian har Uefa krävt att klubben ska ställas inför en disciplinnämd på ett extrainsatt möte nu på tisdag. Där ska det beslutas vad följderna blir inför returmötet två dagar senare i Liberec.

Uefa kan bestämma att 2-0-segern kvarstår för Liberec, eller att Dinamo Bukarests förlust blir än hårdare som ett straff för den bristande säkerheten.

Dinamo kan också tvingas spela sina framtida hemmamatcher i Europa inför tomma läktare.