Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tålamodet tryter för Matias Concha

Sport | 29/08/2009 11:56

"Det här håller inte i längden. Vi får se vad som händer nu", säger svensken.

Matias Concha flyttade för ett par säsonger sedan från Djurgården till tyska Bochum. Men tiden ute i Europa har inte varit en dans på rosor för svensken. Han har allt som oftast fått sitta på bänken och medan speltiden har trutit har även tålamodet gjort det.

– Det här håller inte i längden. Vi får se vad som händer nu, säger högerbacken till Eurosport.

När laget i morgon möter FC Köln återfinns 29-åringen ännu en gång utanför startelvan.

– Nej, han (tränaren Marcel Koller) kommer inte att ändra någonting inför i morgon så i startelvan ingår jag inte, tyvärr. Jag får inte så mycket till motivering annat än att man inte möblerar om i laget när det går bra, säger Concha besviket som inte heller utesluter en flytt:

– Nu är det bara ett par dagar innan transferfönstret stänger men jag ska känna mig för i höst så får vi se vad som händer i vinter.

Den senaste gången som spelaren startade en match var den 23:e maj. I år har det endast blivit 45 minuters spel. Att den dåliga speltiden i klubblaget påverkar hans position i landslaget är Concha dessutom fullt medveten om.

Skrivet av: