Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Norling sparkas på måndag"

- 01/11/2008, 22:38 -

Det ser mörkt ut för Rikard Norling.

AIK-tränaren Rikard Norling ska få sparken, rapporterar Svenskafans.com under lördagkvällen.

Beslutet ska tydligen ha tagits på ett möte som skedde i onsdags. Där träffades AIK:s VD Charlie Granfelt och sportchefen Ola Andersson.

Nu går AIK-Alliansen – alltså Black Army, Sol Invictus, Ultras Nord och Smokinglirarna och Firman Boys – ut och visar sitt stöd för Norling. På AIK:s forum på Svenskafans.com går det bland annat att läsa följande uppmaning inför morgondagens match mot Helsingborgs IF:

"Vi har kommit till en punkt där vi supportrar måste välja sida. Det finns idag ingen plats för både Rikard Norling och Ola Andersson/Charlie Granfelt i klubben. Vi uppmanar därför alla engagerade supportrar att ta sig till Råsunda imorgon för att dels visa vårt stöd till Rikard Norling och AIK:s framtid men samtidigt också deklarera vår ståndpunkt gällande sportchefen Ola Andersson och VD Charlie Granfelt och därmed se till så att inte morgondagens match blir det sista vi ser av Rikard i AIK."

Skrivet av: