Se Zlatans zuperfrispark

- 25/10/2009, 22:03 -

Zlatans snyggaste mål i Barca hittills?

Trycket. Farten. Styrkan.

Det var en bra bit utanför straffområdet som Zlatan Ibrahimovic tog hand om frisparken. Och det sa bara pang. Carrizo hade inte en chans att hålla bollen när den for fram som en missil från 30 meter.

Minuterna innan halvtidsvilan tar Zlatan emot en fin djupledspass från Xavi och spelar fram en fristående Keita som enkelt kan lägga in sitt andra mål för kvällen.

Zlatans facit första halvlek: ett mål och en assist.

1-0-målet stod Keita för genom en snygg nick.

Men det är inte slut än. Den magiske svensken slog till igen när han styrde in, med en högerutsida, 4-0 på ett fint inlägg från Keita.

25 minuter kvar. Zlatan har gjort två mål och en assist.

Totalt har "Ibra" nu gjort sju mål i ligan och delar därmed skytteligaledningen med David Villa.

Zlatan får inte göra den efterlängtade hattricken. I den 71:a minuten byts han ut mot Bojan. Barcafansen applåderar Zlatan.

I 78:e minuten får Real Zaragoza sitt tröstmål. Det är Lopez som lyckas trycka in den efter lite slarv i Barcelonas försvar. Första skottet räddar Valdés, men det andra kan han inte stå emot.

Men Messi då? Chans på chans, har han haft. Men det har inte riktigt velat sig. Men till slut - med tio minuter kvar - spelar Iniesta fram till Messi som chippar in bollen över Carrizo.

Barcelonas målfest tycks inte ha några gränser. Med fem minuter kvar gör Keita sitt tredje (hattrick) mål för kvällen. En perfekt nick i straffområdet som slår i backen och ner i målvaktens högra hörn.

Barcelona utklassade Zaragoza i kväll. 6-1 slutade matchen.

Se bilder ovan.

Se Zlatans magiska frispark:

Skrivet av: